Ghidul Serviciilor
Melusti Sonic - Ignifugare ,dezinsectie, Deratizare, Dezinfectie, Constanta
inapoi la firma 115 vizite
Poza Servicii ignifugare
Foto
Foto

Cei mai buni! Usor de zis, greu de crezut pentru ca auzim asta tot timpul. Pentru ca la MELUSTI SONIC SRL stim ce inseamna sa fi cel mai bun o putem spune raspicat – suntem cei mai buni.

De mai bine de 15 ani, oferim servicii de ignifugare la cele mai inalte standarde. Prin personalul nostru calificat, sistemul de control al calitatii si managementul competitiv ne continuam cresterea companiei noastre prin inovare, produse superioare, calitatea serviciilor si asistenta punand intotdeauna clientul pe primul plan.

Dispunem de echipamente si solutii de ignifugare inovatoare si de ultima generatie. Ne preocupa continuu imbunatatirea bazei materiale si continua perfectionare a personalului pentru ca numai astfel putem asigura servicii de calitate superioara, peste media concurentilor nostri.

Indiferent ca sunteti proprietarul casei, constructor, detineti o cladire de birouri sau depozit suntem aici sa va ajutam. Acoperisul este o componenta importanta a structurii unei constructii si noi oferim servicii de calitate in domeniul protectiei ignifuge si daunatorilor lemnului.

Sunati acum pentru cele mai bune servicii de ignifugare!

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.