Ghidul Serviciilor
Domotex - Pardoseli Industriale Si Rezidentiale, Ploiesti
inapoi la firma 175 vizite
Poza Linoleum si pardoseli din PVC
Foto
Foto

Covorul PVC este folosit in special pentru unitati sanitare (spitale, bloc operator, cabinete medicale, farmacii) dar si pentru sedii de birouri, in cantine, in scoli si gradinite, in spatii unde este necesar o pardoseala rezistenta la trafic intens.

Covoarele PVC sunt produse omogene sau eterogene, cu grosimi de 2 – 3.85 mm, avand clasa de trafic 43.

Pardoselile din PVC prezinta avantajele ca sunt durabile si usor de intretinut. Ele se pot folosi pentru:

- clinici, spitale si cabinete medicale;

- scoli, gradinite, universitati;

-  sedii de firma;

- depozite;

- mijloace de transport in comun;

- sali de sport si spatii de dans;

- bucatarii, magazine

Se instaleaza prin sudura la cald rezultand un cordon de sudura de culoarea materialului. Pentru spitale si cabinete medicale, covorul PVC trebuie sa aiba anumite proprietati pentru a fi ales : trebuie sa aiba rezistenta la solutii chimice, sa fie tratat antibacterian si antifungic, iar pentru zona salii operatorii sau a laboratoarelor cu aparate electronice este esential sa fie conductiv si antistatic.

Produsele noastre  indeplinesc toate aceste conditii. Covoarele PVC se impart in mai multe categorii: -    Omogene – grosimi intre 1.5 – 2 mm -    Eterogene – grosimi intre 2 – 3.85 mm -    Covoare PVC special – antiderapante, conductive si dissipative -    Tapet PVC si siteme pentru bai

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.