Ghidul Serviciilor
Domotex - Pardoseli Industriale Si Rezidentiale, Ploiesti
inapoi la firma 175 vizite
Poza Placari granit, travertin, ceramice
Foto

Societatea noastra executa lucrari de placare cu:

Asiguram adezivi de la furnizorii nostri si oferim consultanta pentru alegerea lor în functie de stratul suport si materialul cu care se va placa.

Recunoscut pentru rezistenta, duritatea, dar si aspectul sau unic, granitul se regaseste într-o varietate de culori si poate fi folosit pentru o multitudine de spatii. Granitul se preteaza pentru pardoseli, pentru placarea treptelor, a peretilor exteriori, dar si interiori. Granitul confera unui spatiu rafinament, dar si durabilitate, datorita duritatii si rezistentei la erodare si intemperii. Granitul este un material foarte dur, cu mare rezistenta la flexare, ceea ce îl face ideal pentru a prelua si suporta greutati mari, fiind folosit la realizarea pardoselilor pentru trafic greu si intens.

Datorita caracteristicilor sale tehnice, granitul se poate folosi cu succes la interior, dar se recomanda cu precadere la exterior. Este adecvat pentru spatii publice, institutii, zone comerciale, pentru zone cu trafic intens.

Datorita caracteristicilor fizico-mecanice, travertinul se poate folosi atat pentru lucrarile de interior - pardoseli si pereti (inclusiv in zonele umede), seminee, blaturi cat si pentru cele de exterior - alei, terase, fatade, ancadramente, trepte, coloane sau glafuri, insa mai putin recomandat la pardoselile destinate traficului intens. Peste tot in lume, travertinul s-a impus ca un material menit sa puna in valoare ideile arhitectilor si designerilor prin faptul ca reuseste sa-si mentina propria imagine de soliditate si frumusete in aproape orice domeniu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.