Ghidul Serviciilor
Aldecoro, Echipamente Din Domeniul Automatizarilor Industriale Si Rezidentiale - Craiova
inapoi la firma 317 vizite
Poza Copertine retractabile
Foto

Va oferim o gama variata de copertine pentru terase si curti interioare, sunt retractabile si au un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV. Pasionatii de viata in aer liber au acum posbilitatea sa se bucure si mai mult de frumusetea si aerul curat impreuna cu cei pe care ii iubesc. Sunt foarte usor de utilizat, o gama larga de caracteristici optionale sunt disponibile, inclusiv controale de la distanta fara fir, senzori de ploaie sau vant.

Sporesc frumusetea decorului unei cladiri si pot fi personalizate pentru a oferi oricarei structuri un caracter unic si stil printr-o varietate de modele inovatoare si optiuni de design nelimitate.

Prin simpla apasare a unui buton, copertina creeaza instantaneu un paradis racoros si relaxant in fiecare moment. Sunt o oportunitate extraordinara pentru extinderea spatiului dincolo de zidurile casei, adauga siguranta si confort, sunt perfecte pentru activitati de divertisment in aer liber sau pur si simplu pentru momente de relaxare cu familia si prietenii.

Au fost si raman in continuare cele mai eficiente si placute solutii pentru a controla nivelul luminii si temperaturii aerului din mediul ambiant. Bucuria relaxarii in aer liber creeaza experiente pozitive si amintiri pe care clientii nostri le apreciaza.

COPERTINE CU BRATE RETRACTABILE - IBIZA

Copertine cu brate retractabile fara stalpi de sprijin verticali, ceea ce inseamna ca va puteti bucura de o vedere completa, deschisa la exterior. Sunt utilizate in zone comerciale si rezidentiale pentru umbrirea teraselor, ferestrelor si vitrinelor magazinelor stradale.

Bratele copertinei retractabile sunt realizate din profile de aluminiu, vopsite in camp electrostatic. Articulatia contine un arc interior invelit intr-un material fonoabsorbant pentru o functionare lina si silenitioasa. Toate elementele sunt inoxidabile.

Sistemul se poate actiona manual sau electric din telecomanda. Sistemele electrice pot fi accesorizate cu senzori de lumina, vant si ploaie care vor misca copertina in mod automat, reducand riscul de deteriorare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.