Ghidul Serviciilor
Aldecoro, Echipamente Din Domeniul Automatizarilor Industriale Si Rezidentiale - Craiova
inapoi la firma 317 vizite
Poza Rulouri exteioare
Foto

Conform studiilor realizate, s-a demonstrat ca folosirea rulourilor pe timp de iarna reduce consumul de energie termica cu aproximativ 10%, iar pe timpul verii, folosirea rulourilor poate face ca un sistem de aer conditionat sa devina inutil.

Aplicate pe exterior, rulourile sunt o solutie moderna de umbrire, oferind in acelasi timp o buna izolare termica si acustica cat si siguranta locuintei tale prin protectia anti-efractie ridicata. Cutia rolei cu lamele poate fi montata pe fata exterioara a deschiderii ferestrei sau suprapusa pe tamplarie. Durabilitatea inerenta a aluminiului si a compozitiei robuste garanteaza protectia impotriva intemperiilor, minimizand in acelasi timp intretinerea.

In zonele aglomerate si zgomotoase, asigura linistea si obscuritatea necesare in timpul somnului. Pot fi incuiate din interior, tinand astfel la distanta oaspetii nepoftiti. Iarna, actioneaza precum o bariera in calea pierderii caldurii, astfel se creeaza o perna de aer izolatoare intre fereastra si mediul exterior. Protejeaza de privirile indiscrete, mai ales cand ferestrele sunt orientate spre strada sau spre o locuinta vecina. Sistemele electrice pot fi programate sa se ridice si sa coboare la un anumit interval de timp, pentru a simula prezenta in casa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.