Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Neurologie
Foto

Paleta de investigatii paraclinice oferite de Centrul Medical Artemis in ceea ce priveste serviciile medicale de neurologie vizeaza o paleta variata de semne ale unor boli specifice, printre care: acidentele vasculare cerebrale, epilepsia, traumatismele craniene, bolile neoplazice ale sistemului nervos, bolile de miscare (Boala Parkinson), bolile de nervi periferici, neuroni motori, muschi sau jonctiune neuro-musculara (neuropatii periferice, miastenia gravis), tulburari de somn, migrene.

Astfel, inainte de orice investigatie, la Centrul Medical Artemis medicul specialist o sa va faca o anamneza completa, obligatorie pentru a determina istoricul bolii actuale, antecedente persoanale si familiale.

In general, vi se va face un examen al functiilor cognitive, vi se vor controla motricitatea, tonusul muscular, coordonarea, reflexele, sensibilitatea, vi se va face un examen clinic din care sa reiasa existenta sau nu a semnelor meningeale (asa-numita "rigiditate a cefei" poate releva un semn de iritatie meningiala). De asemenea, vi se va aplica un examen numit popular "fundul de ochi", in care se poate constata o staza papilara, semn de hipertensiune intracraniana si se va controla fiecare in parte din cei 12 nervi cranieni.

Nu uitati: bolile infectioase ale sistemului nervos se pot vindeca in aproape toate cazurile, in situatia unui diagnostic exact si precoce, iar la Centrul Medical Artemis veti gasi atat specialistul de care aveti nevoie pentru a va raspunde la orice intrebari, cat si examinarile paraclinice de care este nevoie pentru o diagnisticare completa si corecta!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.