Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Obstetrica-Ginecologie
Foto

Obstetrica-ginecologia este unul dintre cele mai "sensibile" ramuri ale medicinei, iar acest fapt se datoreaza principalelor paciente ale ei: femeile.

Acesta este principalul motiv pentru care am inteles sa oferim pacientelor noastre, in primul rand, confidentialitate si, in al doilea rand, caldura si intelegerea de care au nevoie pentru a usura investigatia pentru care se prezinta la Centrul Medical Artemis. Iar aceste lucruri le respectam, fie ca vorbim de o viitoare mamica, fie de femeia care doreste investigatii de natura ginecologica!

Viitoarea mamica trebuie sa stie ca, inainte de orice, mai ales cand este o sarcina dorita, trebuie sa se supuna unei serii de investigatii medicale, astfel incat sa se poata stabili inca din primele saptamani care sunt problemele ulterioare care pot aparea. De preferat, atat pentru sanatatea mamei, cat si a copilului, este sa faceti aceste investigatii si analize inainte de a ramane insarcinata!

Este important, in egala masura, sa mergeti la control cu frecventa cu care va solicita acest lucru specialistii nostri!

De asemenea, femeia peste 40 de ani ar trebui sa-si faca macar o data pe an un control complet de ginecologie, intrucat frecventa cancerului de col uterin creste alarmant dupa aceasta varsta. Si nu doar cancerul de col uterin este principala problema de sanatate care ar trebui sa va preocupe. Inainte de instalarea menopauzei, femeia trece printr-o serie de stari care o pot afecta intr-un grad mai mare sau mai mic.

Serviciile medicale de obstetrica-ginecologie pe care Centrul Medical Artemis vi le pune la dispozitie sunt urmatoarele:

Obstetrica

Ginecologie

ATENTIE! Este important sa stiti ca pe baza contractului pe care centrul nostru medical l-a semnat cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, puteti beneficia de anumite reduceri in momentul efectuarii consultatiei si procedurilor medicale! Pentru acest lucru, trebuie sa indepliniti una din conditiile de mai jos:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.