Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Pediatrie
Foto

Serviciile medicale de pediatrie din Centrul Medical Artemis se ridica la nivelul ridicat al exigentelor fiecarui parinte, intrucat suntem parinti, la randul nostru si stim cat este de important medicul pediatru pentru cresterea sanatoasa a copiilor nostri.

Fie ca sunt banalele boli ale copilariei, fie ca sunt defecte congenitale nedepistate la nastere sau traumatisme si boli mai severe, copilul trebuie consultat periodic de medicul specialist, intrucat evolutiile acestor afectiuni, la o varsta atat de frageda, pot degenera rapid in boli care-l pot afecta pe viata!

Nu doar afectiunile care se manifesta si care sunt relativ usor de depistat si diagnosticat de medicul pediatru, ci si cele asimptomatice trebuie tratate cu grija, din timp, astfel incat sa evitam probleme ulterioare de sanatate ale copilului nostru.

Datorita faptului ca Centrul Medical Artemis este un complex in care fiecare doctor discuta cu colegii lui cazurile complicate pe care unii pacienti le prezinta, avand nevoie, in stabilirea unui diagnostic, de abord multidisciplinar, si pediatria se supune acelorasi reguli.

Copilul dumneavoastra va beneficia oricand de servicii medicale de specialitate, de ingrijire atenta si de multa daruire din partea medicilor Artemis!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.