Ghidul Serviciilor
Centrul Medical Artemis- Constanta
inapoi la firma 140 vizite
Poza Psihologie
Foto

Acceptam cu mult mai mare usurinta serviciile medicale pentru discomforturi sau probleme fizice palpabile. Mergem la stomatolog, dermatolog, ginecolog si la alte tipuri de medici pentru ca, uneori, suntem constienti de importanta sanatatii noastre fizice si de buna functionare a organismului nostru.

Si atunci de ce n-am trata cu la fel de multa grija sanatatea psihicului nostru? De unde aceasta reticenta de a consulta un specialist atunci cand vine vorba despre echilibrul si buna functionare a mecanismelor noastre interne?

S-a creat in timp prejudecata ca mersul la psiholog este rezervat strict persoanelor cu grave probleme sau boli psihice. Ii este foarte greu omului de rand sa-si recunoasca punctele vulnerabile ale propriului sistem de personalitate, probleme comune cu care se confrunta ce tin de relatii sociale, complexe, frustrari, fobii, temeri, angoase, stari anxioase si asa mai departe. Toate acestea nerezolvate la timp se sedimenteaza undeva in interiorul nostru si ajung sa creeze mai tarziu dezechlibre tot mai greu de solutionat.

La Centrul Medical Artemis rolul psihologului este esential, deoarece acesta actioneaza ca un ghid in reorganizarea structurilor interne si in restabilirea echilibrului psihic. Te poate indruma astfel incat sa descoperi in tine calitati si capacitati de care nu erai constient si care, o data scoase la lumina, te ajuta sa gestionezi mai bine problemele cu care te confrunti acum sau te vei confrunta in viitor.

Acesta reinventare de sine va avea cu siguranta efecte benefice in toate aspectele vietii tale!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.