Ghidul Serviciilor
Cesarom - Tamplarie Din Aluminiu Si Pvc, Botosani
inapoi la firma 189 vizite
Poza Porti si usi automate
Foto

Usile de garaj reprezinta un element arhitectural ce confera valoare casei, fiind totodata deosebit de practice. Ele sunt rezistente in timp si ofera izolatie termica superioara. In plus, usile de garaj contribuie la folosirea eficienta a spatiului, iar prin implementarea unor sisteme de automatizare pot fi controlate usor cu ajutorul unei telecomenzi.

Din punct de vedere constructiv usile de garaj se impart in:

Usi garaj tip rulou – cu sistem de deschidere prin rulare in carcasa. Principalul avantaj al acestor usi de garaj este faptul ca lamelele se strang intr-o caseta ce ocupa foarte putin spatiu. Usa de garaj tip rulou este confectionata din aluminiu, avand lamele umplute cu spuma poliuretanica. Astfel, aceasta izoleaza termic si fonic.

 

 

Usi garaj sectionale – cu sistem de deschidere in plan vertical mergand paralel cu suprafata tavanului, prin culisare pe sine. Astfel, nu ingradesc spatiul garajului in momentul deschiderii. Sunt confectionate din panouri de tip sandwich, formate din doua foi de otel galvanizat, umplute cu spuma poliuretanica. Astfel, izoleaza atat termic, cat si fonic. Usile de garaj sectionale pot fi fabricate intr-o varietate de dimensiuni si modele. Ele pot fi prevazute cu panouri vitrate sau pot avea o usa pietonala integrata.

 

 

Suplimentar, se pot livra si urmatoarele accesorii:

 

Diversitate coloristica si accesorizare pentru usile de garaj:

Executam, livram, montam si efectuam reparatii de usi de garaj tip rulou sau sectionale in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara.

Cere acum oferta de pret pentru usa ta de garaj special conceputa pentru proiectul tau! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.