Ghidul Serviciilor
Cesarom - Tamplarie Din Aluminiu Si Pvc, Botosani
inapoi la firma 189 vizite
Poza Rulouri si obloane
Foto

Produsul rulouri metalice antiefractie ofera solutia optima de securizare a spatiilor industriale si comerciale. Rulourile metalice sau grilajele metalice sunt sisteme mobile de inchidere, delimitare si protectie a diferitelor spatii.Ele sunt confectionate din otel galvanizat si ofera siguranta si eficienta sporita. Pot fi actionate manual sau electric (prin intermediul unui buton sau al unei telecomenzi). Dimensiunile rulourilor nu sunt standard, ci personalizate pe comanda, pentru fiecare proiect in parte, in functie de spatiul ce trebuie delimitat.

Principalul scop al rulourilor metalice il reprezinta protectia antiefractie, atat pentru spatii comerciale, sedii de firme, cat si pentru uz casnic. Un avantaj al rulourilor este acela ca, atunci zona nu trebuie securizata, covorul metalic se ruleaza in partea de sus, lasand spatiul complet deschis. Reprezinta astfel solutia optima pentru securizarea intrarilor magazinelor din cadrul galeriilor comerciale si a mall-urilor sau securizarea vitrinelor stradele. Pot fi folosite si pentru delimitarea spatiilor in restaurante, banci, farmacii, hoteluri, cladiri de birouri, depozite sau fabrici. In ceea ce priveste uzul casnic, rulourile metalice sunt deosebit de utile pentru inchiderea teraselor, serelor, piscinelor sau foisoarelor.

Un alt avantaj al rulourilor metalice antiefractie il reprezinta durabilitatea. Otelul galvanizat din care sunt confectionate este rezistent la uzura, intemperii si variatii de temperatura. De aceea, rulourie metalice sau grilajele metalice pot fi folosite cu usurinta, atat in spatii interioare, cat si exterioare.

Modele rulouri metalice antiefractie si grilaje metalice

In functie de nevoie de transparenta pentru spatiul delimitat, se poate opta pentru: rulouri metalice cu lamele pline sau perforate, grilaje metalice cu tuburi drepte sau ondulate. Rulourile metalice cu lamele pline ofera, pe langa protectie antiefractie si protectie impotriva intemperiilor atmosferice, diminueaza poluarea fonica si reduc pierderile de caldura. Spre deosebire de rulourile cu lamele pline, grilajele metalice cu tuburi drepte sau ondulate si rulourile metalice cu lamele perforate ofera vizibilitate din interior si permit patrunderea luminii naturale.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.