Ghidul Serviciilor
Cesarom - Tamplarie Din Aluminiu Si Pvc, Botosani
inapoi la firma 189 vizite
Poza Tamplarie PVC
Foto
Foto

Ferestrele pvc termopan reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de a reduce consumul de energie termica al locuintei. Ferestrele termopan diminueaza pierderile de caldura si aparitia condensului si pastreaza racoarea pe timp de vara. In acelasi timp, ferestrele pvc termopan izoleaza termic locuinta si sunt rezistente la efractie.

Ferestrele noastre sunt realizate pe comanda. Poti opta pentru geamuri termopan duble sau triple (cu doua sau cu trei folii de sticla) sau geam Low E si iti poti alege grosimea sticlei. Totodata, poti alege marca profilului si culoarea, numarul de camere si adancimea profilului pvc. Noi iti oferim consultanta gratuita, fara obligatii contractuale, pentru a opta pentru tipul de fereastra pvc potrivit proiectul tau!

In functie de tipul de deschidere, ferestrele pvc termopan, se impart in urmatoarele categorii:

Marci de profile la alegere: Rehau, Salamander, Veratec, Ramplast.

Fie ca trebuie sa inchizi un balcon cu geam termopan, sa iti amenajezi casa cu tamplarie pvc sau sa montezi vitrine pentru un spatiu comercial, noi putem realiza la comanda ferestrele de care ai nevoie! Livram in Suceava, Botosani si Iasi si in alte orase din tara.

Cere acum oferta de pret pentru ferestre termopan! Consultanta, masuratorile si transportul sunt gratuite!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.