Ghidul Serviciilor
Decorimob - Geamuri Termopan, Rulouri, Storuri, Jaluzele, Pergole, Brasov
inapoi la firma 194 vizite
Poza Despre Decorimob
Foto

Cine suntem?De mai bine de 15 ani, seriozitatea si promptitudinea caracterizeaza compania Decorimob. În 2004, aflata la început de drum, societatea a intrat pe piata geamurilor termopan.

Cu timpul, ne-am specializat în domeniu si am cautat mereu oportunitati de dezvoltare si satisfacere a exigentelor cerute de clienti.

Astazi, DECORIMOB SRL ofera clientilor sisteme profesionale de umbrire: copertine retractabile, rulouri antivant pentru terase, pergole clasice textile, pergole bioclimatice, copertine pentru veranda, tamplarie PVC cu geam termopan marca REHAU, sisteme de incalzire in pardoseala.

Fara reclamatii si cu recomandarile clientilor nostri multumiti, activitatea noastra s-a extins, atât pe teritoriul judetului Brasov, cât si în Prahova, Sibiu, Buzau si Vrancea, iar mai apoi în restul tarii.

Anii de experienta au facut sa avem lânga noi cele mai bune echipe de montaj si specialisti în domeniu, iar profesionalismul cu care lucreaza va vor îndruma în alegerea si configuratia perfecta pentru ca lucrarea dumneavoastra sa fie la cele mai înalte standarde de calitate, aspect si siguranta.

Ce aducem nou?

Ne-am adaptat pietei, iar DECORIMOB, ofera astazi solutii complete de tâmplarie PVC cu geam termopan, cele mai noi sisteme profesionale de umbrire, dar si sisteme de încalzire electrica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.