Ghidul Serviciilor
Amel International Group - Ferestre Si Usi Din Lemn Cu Geam Termopan, Ceptura De Jos / Prahova
inapoi la firma 182 vizite
Poza Tamplarie Lemn
Foto
Foto

Tamplaria se realizeaza pe baza profilelor din LEMN STRATIFICAT care sunt debitate si apoi asamblate cu deosebita atentie. Diferentierea se face in functie de materia prima a produsului si anume: stejar, meranti si rasinoase. Tamplaria realizata din stejar ofera cea mai buna calitate. Materia prima ofera stabilitatea si durabilitatea ferestrelor si o mai buna protectie impotriva zgomotului si schimbarilor de temperatura.

Tamplaria din lemn a fost folosita in trecut si este folosita in prezent la toate tipurile de construc?ii. Frumusetea si naturaletea lemnului ofera locuintei un plus de valoare si un sentiment placut.

Compania Amel a proiectat si produce acum ferestre din lemn care rezista in timp si scot in evidenta calitatile acestui material deosebit. Protectia termica si fonica oferite de acest produs inovator sunt imbunatatite fata de tamplaria clasica, transformandu-l astfel intr-un produs net superior.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.