Ghidul Serviciilor
Deservcom Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Targu Mures
inapoi la firma 104 vizite
Poza Instalatii electrice
Foto

Echipa noastra asigura executia si montarea instalatiilor electrice, ofera solutii la cheie în domenii ca: protectie împotriva trasnetelor, protectie împotriva supratensiunilor tranzitorii, distributia energiei electrice si eficienta energetica.

Echipa noastra, formata din electricieni cu experienta, poate executa instalatii electrice pentru cladiri civile si industriale, indiferent de avergura lucrarii. O instalatie electrica executata necorespunzator poate duce la distrugerea tututor finisajelor sau, mai rau, la incendiu.

Lucrarile executate vor fi de cea mai buna calitate astfel incat instalatiile electrice sa asigure o intretinere usoara si performantele pentru care au fost proiectate. Se va garanta calitatea si cantitatea materialelor si manoperei prevazute, astfel incat ,instalatiile electrice sa fie complet terminate si pregatite pentru a fi utilizate de catre beneficiar

Folosim cele mai performante materiale in executia de instalatii termice, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii termice si reducand costurile generate de inlocuirea periodica a sistemelor de instalatii termice.

Operatiuni de Montare

instalatii electrice interioare

Instalatia electrica interioara cuprinde intreaga instalatie electrica a unui consumator, situata in aval de punctul de delimitare cu furnizorul, ce serveste la alimentarea cu energie electrica a tuturor receptoarelor electrice.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.