Ghidul Serviciilor
3D Control Ddd Gorj
inapoi la firma 69 vizite
Poza Dezinfectie
Foto

Dezinfectia este procesul prin care sunt distruse cele mai multe sau toate microorganismele patogene (in proportie de 99, 99%). Dezinfectia se aplica in cazurile in care curatenia nu elimina riscurile de raspandire a infectiei, iar sterilizarea nu este necesara. In orice activitate de dezinfectie trebuie sa se aplice masurile de protectie a muncii pentru a preveni accidentele si intoxicatiile. Dezinfectia are un rol foarte important, intrucat germenii patogeni constituie un permanent focar de boli infectioase si parazitare atat la om, cat si la animale, fiind necesare masuri de prevenire si combatere.

Germenii patogeni sunt eradicate prin procesul de DEZINFECTIE, o metoda de decontaminare efectuata in scopul prevenirii si combaterii infectiilor si a bolilor transmisibile.

Procedeu:

Operaţiunea de dezinfectie se executa prin pulverizarea substantelor cu rol in combaterea germenilor patogeni, la nivelul suprafetelor infestate.

Astfel dezinfectia este de doua feluri:

1. Profilactica (preventiva), avand ca scop distrugerea eventualilor germeni patogeni sau conditionat patogeni, care in mod normal constituie microbismul local si se dezvolta, influentand negativ starea de sanatate a oamenilor si animalelor.

2. Terapeutica (de combatere), avand ca scop combaterea unor boli infectioase sau parazitare, din momentul inregistrarii primelor cazuri de boala si pana la lichidarea intregului focar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.