Ghidul Serviciilor
Annebebe - Camerabebelusului Articole Copii
inapoi la firma 81 vizite
Poza Accesorii mamici
Pret: 89 RON
Foto

Guler Termic 08014 Warmies

Gulerul Termic 08014 cântareste aproximativ 710 g. si are aproximativ 35 cm lungime.

- Este un ajutor ideal pentru un somn profund, avand impregnate in cerealele din interior esente de levantica, menta, etc.- Dupa fiecare incalzire in cuptorul cu microunde produsul este intotdeauna liber de germeni si ciuperci.

Specificatii:

- Produsele Warmies sunt perfect sigure, calitatea materialelor precum si intregul proces de fabricare sunt in conformitate cu legislatia Uniunii Europene !

- Aceste produse ofera o sursa de caldura adecvata chiar si copiilor sub 36 de luni.- In cazul folosirii cuptorului cu microunde produsele trebuie incalzite comform instructiunilor de pe eticheta. Dupa aceasta va mentine caldura aproape doua ore, indeplinind astfel functia de incalzire.

- Produsele contin mei purificat. Meiul este desprafuit, curatat si filtrat dupa recoltare apoi semintele sunt supuse unui tratament termic pentru a reduce cat mai mult continutul de umiditate.- Parfumul datorat ingredientelor din plante (lavanda, menta) va fi la fel de intens timp de cateva luni, dupa care dispare treptat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.