Ghidul Serviciilor
Fer Al Prod - Pergole, Copertine Retractabile, Parasolare, Bucuresti
inapoi la firma 187 vizite
Poza Copertine retractabile
Foto

Modelul de copertina retractabila pentru fereastra / perete vitrat reprezinta un sistem de protectie / umbrire cu o arie vasta de aplicabilitate. Poate fi utilizat pentru locuinte, spatii de lucru, restaurante, carora le adauga un plus de conform si poate îmbunatati aspectul locatiei dumneavoastra.

Dimensiuni

Design

Copertina cu caseta are un design deosebit, întrucât sistemul sau permite o mobilitatea de la 0 la 180 grade. Copertina are un design special care permite închiderea completa, blocând astfel patrunderea razelor solare sau a factorilor externi în locatie.

Aceasta copertina rulanta este formata dintr-o piesa fixa (cu magari de sustinere) si o rola (parasolar) care, prin suma lungimilor/proiectorilor, permit o suprafata de acoperire mai mare. Aceasta poate fi cu o panta normala sau inversata.

Este una dintre cele mai alese variante pentru locuinte si restaurante. Acest sistem evidentiaza într-un mod foarte personal fatada / locatia unde este instalat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.