Ghidul Serviciilor
3D - Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie, Bucuresti
inapoi la firma 1580 vizite
Poza Dezinfectie
Foto
Foto
Foto

Dezinfectie acasa sau la locul de munca este un serviciu complex oferit de 3D-DeratizareCompleta.ro. Atât locuinta cât si locul de munca sunt de cele mai multe ori considerate ca fiind curate, dar este important atât pentru sanatatea personala cât si pentru siguranta afacerii sa privim cu foarte mare seriozitate acest aspect prin dezinfectie. Bunastarea angajatilor si imaginea companiei si functionarea fara sincope depind în foarte mare masura de igiena de la locul de munca. Putem afirma fara retinere acelasi lucru si despre locuinta noastra.  Acasa este locul unde ne dorim sa fim în siguranta, iar acest deziderat se poate atinge atunci când acordam atentia cuvenita curateniei. Angajatii au dreptul de a-si putea face treaba fara sa se murdareasca sau sa se îmbolnaveasca inutil. Practicile proaste de igiena poate genera si o epidemie de concedii medicale, ceea ce va afecta atât viata personalului dar si activitatea companiei unde acestia lucreaza.

  În trecutul apropiat omenirea s-a confruntat cu pandemia de Covid-19, eveniment care a evidentiat importanta mentinerii unui loc de munca curat. Acesta va garanta atât siguranta angajatilor dar si pe cea a clientilor si a colaboratorilor. Lucrarile de dezinfectie pot asigura curatarea suprafetelor, dar nu trebuie sa ne limitam la ele. La fel de importanta este si asigurarea unui flux de aer curat si ventilat, atât la locul de munca cât si acasa.  Masurile de siguranta aplicate înca de la începutul pandemiei au fost, cu foarte mici exceptii, guvernate de bunul simt. Spalarea mâinilor, evitarea atingerii suprafetelor cu risc mare de contaminare precum si impunerea obligativitatii dezinfectarii frecvente ale suprafetelor din centrele comerciale au limitat semnificativ transmiterea virusilor. Chiar daca destul de multi oameni au perceput aceste masuri ca o îngradire a libertatii, trebuie sa admitem faptul ca aplicarea lor elementara nu are cum sa fie decât benefica.

Ce zone ale locului de munca necesita o atentie speciala atunci când facem dezinfectie?

  Dezinfectie realizata de profesionisti asigura igienizarea profunda a tuturor spatiilor si suprafetelor, dar accentul trebuie pus pe zonele cu niveluri ridicate de interactiune sociala. Astfel, prin servicii dezinfectie salile de conferinta, cantinele, punctele principale de acces sau ascensoarele necesita o atentie suplimentara. În perioadele sensibile se recomanda o curatare profunda a spatiilor de lucru, birourile, toaletelor, bucatariilor, zonelor comune si a parcarilor.  Când luati în calcul începerea activitatii de dezinfectie trebuie sa puneti accentul pe doua zone: prima este cea de manipulare a alimentelor iar cea de-a doua este zona masei. Acestea ar trebui sa fie impecabile, deoarece bacteriile se pot raspândi cu usurinta prin intermediul alimentelor sau prin contaminare încrucisata. În cazul cantinelor, exista si reglementari stricte de igiena alimentara pe care întreprinderile sunt obligate legal sa le respecte. Analiza punctelor critice de control si a pericolelor potentiale si respectarea concluziilor acesteia poate conduce la diminuarea semnificativa a riscurilor.

  Toaletele si baile sunt si ele, în mod limpede, zone sensibile ce trebuiesc pastrate curate. Este evident cât de des esuam în efortul nostru de a le întretine. Iar toaletele murdare sunt un paradis pentru o gama larga de bacterii, care pot migra cu usurinta spre alte încaperi si pot contamina astfel zone largi. Iar din punct de vedere estetic, toaletele insalubre au un impact negativ asupra starii de spirit a personalului, afectând indirect procesul de productie.  Din acest motiv este esential sa apelati la servicii dezinfectie profesionale, care sunt pregatite sa aplice procedee reglementate, garantând astfel succesul operatiunii. Este important sa retineti ca un loc de munca sigur si igienic înseamna mai mult decât suprafetele pe care le puteti vedea. Tavanele, podelele, canalele de ventilatie si multe altele necesita curatare regulata. Altfel riscul de a se dezvolta colonii de bacterii care atenteaza la sanatatea dumneavoastra este extrem de mare.

Recomandari si strategii în lucrarile de dezinfectie covid

  Dezinfectie covid a prezentat o evolutie neliniara în perioada de început a pandemiei. Un semn distinctiv al aparitiei COVID-19 a fost raspândirea informatiilor contradictorii despre mentinerea sanatatii. Din cauza unei întelegeri limitate a acestei boli, a modului în care ea se transmite si patogenitatii sale, de multe ori oamenii au apelat la surse de informatie accesibile dar cu o acuratete limitata, presarata cu informatii incomplete sau chiar gresite.  Unele surse au transmis informatii cu risc crescut asupra sanatatii datorita recomandarilor de folosire a unor dezinfectanti improprii, cu toxicitate mare. Reversul s-a vazut în perioada restrictiilor globale, multe familii alegând folosirea în exces a anumitor solutii, de cele mai multe ori pe baza de clor. Persoanele care au ales retelele sociale ca sursa principala de informatii pentru a afla despre practicile de dezinfectie au raportat o frecventa crescuta a simptomelor respiratorii asociate cu toxicitatea substantelor de curatenie pe baza de clor.

  Pandemia globala de COVID-19 a expus lumea de astazi la realitati fara precedent. De la informatii medicale contradictorii despre virus pâna la cele gresite despre modul sau de transmitere. Nu trebuie omis esecul guvernelor de a controla raspândirea bolii si nici realitatea ca a început o cautare fara precedent, cel mai adesea pe retelele de socializare, de cautare a informatiilor despre boala. Toate acestea, combinate, au constituit o amenintare serioasa la adresa vietii.  Încredere în guverne si sistemele lor de sanatate, în securitatea nationala si în stabilitatea sociala a cunoscut o scadere dramatica. Beneficiind de experienta acumulata dupa perioada timpurie a pandemiei, astazi companiile specializate sunt în masura sa aplice proceduri specifice de dezinfectie covid, eficiente si sigure pentru oameni, diminuând la maxim potentialele efecte adverse ale procesului. Pentru ca astazi avem sansa sa aplicam procedee documentate stiintific si sa folosim materiale ce si-au dovedit eficienta în combaterea acestor virusi.

CONCEPTUL NOCOSPRAY – NOCOLYSE

ECOLOGIC

EFFICIENT

RENTABILITATE

ECONOMIE DE TIMP

CUM ACTIONEAZA

Conceptul nostru are la baza combinatia dintre nebulizatorul Nocospray si dezinfectantul Nocolyse

NEBULIZAREA DEZINFECTANTULUI IN INCINTA

AMPLIFICAREA ACTIUNII PRODUSULUI NOCOLYSE

– Combinatia dintre viteza si temperatura face posibila ionizarea particulelor emise si degradarea peroxidului, creându-se astfel radicali liberi oxidanti (ion superoxid) cu o durata de viata foarte scurta

Concluzia celor 3 faze

UTODISTRUGEREA BACTERIILOR

Exista 3 mecanisme care functioneaza independent, dar cu un scop comun: modificarea permeabilitatii membranei bacteriene:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.