Ghidul Serviciilor
Contrust - Structuri Si Constructii Metalice , Bucuresti
inapoi la firma 339 vizite
Poza Departament de productie
Foto

Denumit astfel intrucat cu acest segment al companiei materializam ideile din Biroul de Proiectare.  Avem personal specializat in lucrarile de constructii, ponind de la dulgheri si fierari betonisti, montatori de structuri metalice prefabricate  si pana la specialisti in executia tamplariei din aluminiu, a peretilor cortina si a hidroizolatiilor.

Avem in permanenta un nucleu de oameni de baza, personal instruit permanent si calificat in operatiunile pe care le executam cu regularitate.  Atunci cand volumul de munca este mai mare decat capacitatea noastra de a realiza lucrarile la timp, apelam la subcontractori, a caror calitate a lucrarilor o garantam.

Pentru mentinerea unui nivel ridicat al calitatii lucrarilor avem la fiecare punct de lucru un responsabil tehnic cu executia atestat.

Tot in vederea asigurarii celor mai inalte cerinte de calitate, am introdus in firma noastra sistemul de management al calitatii ISO -9001, pentru  proiectare, executie lucrari constructii si tamplatie PVC si Aluminiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.