Ghidul Serviciilor
Chrisim Instal - Sisteme De Drenare A Apelor De Suprafata, Cluj Napoca
inapoi la firma 295 vizite
Poza Jgheaburi si Burlane
Foto

Jgheaburile Nicoll - 50 de ani de experienta si inovatie... Impusi de sigla Nicoll

Incorporand oxidul de titan, specific materialelor PVC, la care se adauga cantitati masive de pigmenti pentru a desavarsi reszistenta culorilor, Nicoll a intarit jgheaburile pe care le produce impotriva tuturor vicistudinilor.Toate jgheaburile Nicoll sunt testate si aprobate de catre Norma Europeana NF EN-607

Rezistenta la inghet

Pentru a demonsta rezistenta la temperaturi scazute, se realizeaza testari mecanice dupa mentinerea lor la rece timp de 1 ora.

Rezistenta la furtuni violente

Etanseitate: cinci cicluri a cate 15 cu apa calda la 50C apoi 10 cu apa rece la 15C. Nu trebuie sa existe nici cea mai mica scurgere.

Rezistenta la socuri mecanice si la rupere

Testari la cicluri rece - cald, la 100C timp de 30 urmate de racire la temperatura ambientala. Nici o deformare sau alterare a suprafetei nu trebuie sa se manifeste.

Rezistenta la UV

Jgheaburile sunt expuse timp de 1.600 ore la raze ultraviolete si la cicluri ploaie/evaporare. Culorile gri, alb, nisipiu, maro, rosu, negru, ardezie si verde se conformeaza testelor UV impuse de Norma Europeana NF-En607.

Rezistenta la actiunea coroziva a poluarii, a acizilor si a mediului salin.

Rezistenta la vanturi violente de pana la 220km/h.

Testul CSTB EN-CAPE 07.101C-V1.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.