Ghidul Serviciilor
Giscad, Comercializare Aparatura Topografica, Servicii Scanare 3D - Arad Si Bucuresti
inapoi la firma 307 vizite
Poza Instrumente topografice
Foto

Nivelele  digitale de precizie  produse de firma Trimble ofera cele mai diverse optiuni de masurare în lucrarile de nivelment; de la simpla determinare a cotelor pâna la monitorizarea si verificarea deformarii constructiilor.

Acestea sunt proiectate astfel încât utilizarea sa fie simpla si sa ofere o  productivitate cât mai mare. Datorita tehnologiilor inovative si a unei interfete utilizator simple si intuitive, timpul afectat învatarii utilizarii nivelelor digitale DiNi este  redus la minim.

Aceasta serie  cuprinde doua modele: DiNi12 (de mare precizie) si DiNi22 (utilizat în lucrarile curente de nivelment). 

Având posibilitatea de a înregistra masuratorile în mai putin de trei secunde, eficienta operarii este considerabil îmbunatatita. În plus, modalitatea de citire si înregistrare în format digital a datelor elimina erorile de operare.

Meniul de operare  a acestor nivele este structurat în asa fel încât folosirea sa fie cât mai simpla. Un afisaj grafic mare si o tastatura alfanumerica cu 19 taste constituie combinatia ideala pentru o operare rapida.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.