Ghidul Serviciilor
Tag Expert
inapoi la firma 365 vizite
Poza Servere video
Foto
Foto
Foto

Server Video Darim FS1000 cu generator de caractere

Serverul video FS1000 este, la un pret exceptional, si intr-o constructie robusta, un server care poate face atat playout-ul postului TV (emisiuni, promo, publicitate etc), cat si grafica, avand si o functie de generator de caractere (logo, ceas, crawl-uri cu informatie usor actualizabila, burtiere etc).

De asemenea el are si o functie de mixer video, putand selecta pana la 6 intrari. Se poate face astfel foarte usor comutarea dintre semnalul de la satelit de exemplu si cel din studio sau se pot realiza emisiuni in direct unde se poate trece de pe o camera pe alta si, atunci cand e nevoie, insera materiale din server.

Darim FS1000 are posibilitatea de a fi configurat cu pana la 4 canale, pentru ingest si/sau playout. Una din aplicatiile posibile pentru o astfel de configuratie este de a avea, pentru o emisiune de stiri de exemplu, 2 imagini picture-in-picture pe un fundal grafic.

Optiunile de conectare ale serverului sunt pe composite, S-Video, component sau SDI.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.