Ghidul Serviciilor
C&o Leader
inapoi la firma 373 vizite
Poza Rezervoare
Foto

  Rezervoare din poliesteri cu ramforsare cu fibra de sticla (PAFS) Avantaje rezervoare PAFS Pafs-ul este un material compozit, in care fibra de sticla care constituie partea structurala are o inalta rezistenta mecanica, iar rasina constituie materialul impermeabilizant, chimico-rezistent, care leaga diversele fibre si permite distribuirea fortelor. Datorita acestui lucru, la o analiza comparativa cu materialele clasice (otel, inox, polietilena) privind caracteristicile specifice, rezultata ca PAFS-ul ofera mai multe posibilitati de utilizare in mai multe domenii de activitate. Pe langa acest avantaj, rezervoarele din fibra de sticla prezinta si altele cum ar fi:

Rezervoarele C&O LEADER construite din PAFS nu necesita o intretinere speciala datorita rezistentei la UV, in cazul celor supraterane si a rezistentei mecanico-elastice si chimice conferite de materialele constructive, in cazul celor subterane.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.