Ghidul Serviciilor
Arias Holidays
inapoi la firma 206 vizite
Poza Sejururi externe
Pret: 1.735 EUR
Foto

Amsterdam Manor Beach Resort Perioada: 27-12-2011 - 03-01-2012Transport: AvionCazare: Camera dublaMasa: Mic dejun

Standard studio: 1-2 persoane - camera, baie, kitchinette, vedere partiala la ocean.Superior Studio: 2 persoane - camera, baie cu jacuzzi, situate la etajul 1.1 Bedroom Suite: 2-4 persoane - dormitor, living, baie cu dus, vedere la ocean, situate la eajul 1.2 Bedroom Suite: 2-6 persoane - 2 dormitoare, 2 bai, din care una are jacuzzi, vedere la ocean, situate la etajul

Observatii:

Preturi oferta revelion 2010-2011 Revelion Aruba 2012Pret persoana/revelion: 1735 EUR

ARUBAAruba are una dintre cele mai ridicate rate de revenire a turistilor dintre toate insulele din Caraibe. Ceea ce continua sa atraga oamenii iar si iar este mandria si atentia cu care locuitorii din Aruba se asigura ca fiecare turist are absolut tot ce si- ar putea dori pentru a avea un sejur atat placut, cat si distractiv. De altfel, locuitorii Arubei sunt faimosi pentru prietenia si ospitalitatea lor. Climatul este permanent senin si primitor, iar frumusetea naturala a mediului este pastrata cu mare grija.

La cerere tarife pentru plecare din Munchen, Dusseldorf, Berlin, Bruxelles (si alte date de plecare).

Oferta speciala Aruba, Hotel Amsterdam Manor Beach Resort 4*

Descriere / Alte informatiiTarif 1735 EURO / persoana /sejur 7 nopti (plecare din Frankfurt)

Tariful include: bilet de avion Frankfurt Aruba  Frankfurt; taxe aeroport; transfer aeroport  hotel aeroport; cazare 7 nopti in camera dubla; tipul de masa specificat

Tariful nu include: transport Romania Frankfurt Romania (se asigura la cerere); asigurari medicale si storno; excursii optionaleLa cerere tarife pentru plecare din Munchen, Dusseldorf, Berlin, Bruxelles (si alte date de plecare).

La cerere tarife si pentru sejur de 7, 8, 10, 12 nopti.Tarifele se pot modifica in functie de disponibilul la avion.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.