Ghidul Serviciilor
Bransamente Electrice, Consultanta, Proiectare Si Executie - Timisoara
inapoi la firma 136 vizite
Poza Bransamente electrice, acte necesare
Foto

Ce acte sunt necesare pentru schimbarea titularului contractului de furnizare a energiei electrice?Publicat deOvidiu 28 martie 2012 53 de comentariila Ce acte sunt necesare pentru schimbarea titularului contractului de furnizare a energiei electrice?acte schimbare titular contract energie electrica

Daca in locatia respectiva a existat un consumator activ schimbarea titularului de contract este simpla. Se solicita de la vechiul titular de contract si se verifica existenta avizului tehnic de racordare la reteaua de energie electrica dupa care se depune cererea tip de incheiere a noului contract de furnizare a energiei electrice la Centrul de relatii clienti ai furnizorului de energie electrica impreuna cu diverse acte.

 

Pentru consumatori casnici, persoane fizice minimul de acte care se depun:

Pentru abonati persoane juridice actele minim necesare sunt:

Eventualele taxe care trebuiesc platite sunt reglementate de ANRE precum si alte documente suplimentare necesare se comunica la Centrul de relatii clienti ai furnizorului de energie electrica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.