Ghidul Serviciilor
Carponizer.ro
inapoi la firma 867 vizite
Poza Sonare
Pret: 1.300 RON
Foto

Sonar wireless Carponizer pentru barca de momit  - 2 cuve. Raza mare de transmisie de pana la 400m. Adancime maxima de detectare: 30 m.

Sistemul este alcatuit din doua componente:1. Transmitator 

   - se monteaza pe barca in locul capacului care acopera acumulatorul   - transmitatorul este prevazut cu o sonda de detectie care se monteaza pe fundul barcii in locul special prevazut   - alimentare DC12V - conectare la mufa special prevazuta pe barca Carponizer

2. Receptor cu ecran LCD

   - receptioneaza si afiseaza informatiile transmise de catre transmitator   - 9 butoane cu functii multiple   - alimentare : 4 acumulatori AA reincarcabili (inclusi), acumulatorii se incarca direct in receptor (alimentatorul este inclus).

Caracteristici:

- Afisaj FSTN LCD - Rezolutie: 128Vx64H- Diagonala afisaj: 10 cm- Raza de transmisie: 400 m- Afisare a reliefului fundului apei- Afiseaza pestii sub forma unor pictograme impreuna cu adancime la care au fost detectati- Adancime maxima de detectare: 30.4 m- Adancime minima de detectare: 0.6 m- Frecventa radio emisie: 433MHz- Fundal afisaj iluminat - poate fi oprit sau pornit dupa preferinta- 5 trepte de senzitivitate- Functie ZOOM- Alarma detectie peste- Unitate de masura distanta selectabila: metru sau feet- Unitate de masura temperatura selectabila: Celsius sau Farenheit - Indicator de temperatura a apei- Alarma de baterie consumata

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.