Ghidul Serviciilor
Clinica Dentara Dr. Leahu
inapoi la firma 420 vizite
Poza Tratamente
Foto

Ce sunt implanturile dentare si cum ma pot ajuta?

Un implant dentar este o radacina artificiala plasata in mandibula sau maxilar pentru sustine o coroana sau o punte dentara. Tratamentul poate fi mai conservativ decat lucrarile prin punti dentare clasice, din moment ce implanturile nu au nevoie de suportul dintilor vecini. Coroanele pe implanturi arata atat de natural si se simt ca si dintii naturali astfel ca s-ar putea sa si uitati ca v-ati pierdut vreodata vreun dinte. Implanturile dentare pot fi cea mai buna solutie la problema dintilor lipsa. Din moment ce implanturile dentare se integreaza in structura osoasa proprie, pot preveni resorbtia osoasa si retragerea gingiei care acompaniaza de regula lucrarile dentare clasice prin punti sau proteze.

Cateva beneficii sunt:

Sunt eu un candidat pentru implanturi dentare?Candidatul ideal pentru un implant dentar are o stare generala si orala buna. Este necesar ca osul maxilar sa aiba o calitate si cantitate suficienta pentru insertia implanturilor. Cei mai buni candidati au gingii sanatoase si nu sufera de boala parodontala. Fumatul incetineste vindecarea dar nu este o contraindicatie absoluta. Implanturile dentare sunt conectate intim cu gingia si osul din gura. Prin un simplu consult putem sa determinam daca esti un candidat potrivit pentru astfel de interventie. Cum este tratamentul?In functie de conditiile specifice si de numarul de implanturi, vom crea un plan de tratament croit pe nevoile tale. La ce ma pot astepta dupa?Dupa cum stii deja, dintii tai proprii necesita ingrijire acasa si vizite regulate la medicul dentist. Implanturile dentare sunt ca si prorpii tai dinti si vor necesita acelasi nivel de ingrijire. Cu scopul de a pastra implanturile curate si libere de placa bacteriana si tartru este necesar periajul si folosirea atei dentare.

Implanturile dentare pot inlocuii un singur dinte, mai multi dinti sau chiar pe toti dintii. Daca osul este initial insuficient, atunci pot fi necesare proceduri de augmentare osoasa.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.