Ghidul Serviciilor
Clinica Dentara Dr. Leahu
inapoi la firma 420 vizite
Poza Tratamente
Foto

Protetica este specializarea a carei misiune este sa asigure obtinerea unei danturi echilibrate din punct de vedere functional si estetic. Pentru ca folosim materiale de cea mai buna calitate, pentru ca avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si pentru ca acordam o atentie speciala dorintelor pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

In clinica noastra se realizeaza:

O varianta minim invaziva o reprezinta refacerea sau imbunatatirea formei dintilor frontali cu ajutorul fatetelor ceramice. Acestea acopera doar fata externa a dintelui si sunt fixate cu cimenturi de ultima generatie de culoare identica cu a dintelui pentru maximum de estetica.

Când un dinte are o distrucţie carioasă prea mare, atunci el va trebui acoperit cu o coroană dentară ca să poată rezista în continuare la presiunea masticatorie. Coroanele ceramice cu suport de zirconiu reprezinta cea mai moderna tehnologie existenta in prezent, lipsa interiorului metalic asigurand astfel un aspect identic cu cel al dintilor naturali.

Lipsa unui dinte sau a unui grup de dinti lasa un loc liber pe arcada si poate produce tulburari fizionomice, fonetice si masticatorii, tulburari care pot determina afectiuni parodontale, articulare sau digestive. In momentul in care exista dinti lipsa se apeleaza la lucrari protetice (punti dentare) sau la reconstructia prin coroane pe implant. Pentru rezultate estetice deosebite se pot folosi bonturi aplicate pe implant realizate de asemenea din zirconiu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.