Ghidul Serviciilor
Casa Amanet Ags
inapoi la firma 282 vizite
Poza Cumparari electronice
Foto

Ai investit bani in ele si chiar daca au pierdut o parte din valoare in timp, ele pot inca fi puse gaj pentru a obtine sume importante de bani. Orice aparat electronic poate fi oferit drept garantie pentru a obtine instant sumele de bani de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie. Iti vei recupera aparatul electronic indata ce returnezi suma pe care ai imprumutat-o initial, iar acesta iti va fi returnat in aceeasi stare in care l-ai lasat.

Cumparam electronice sau primim un cumul de echipamente pentru a acoperi suma dorita. Televizoare, aparate foto, laptopuri, calculatoare, dvd-playere, camera video, tablete PC, telefoane si multe altele fac parte din gama de aparate electronice de care suntem interesati.

   Practic orice aparat electronic functional si care mai are o valoare de piata poate fi depus ca si garantie la obtinerea unui imprumut.

   Valoarea echipamentelor electronice este stabilita de catre un expert pe loc in oricare din locatiile casei de amanet AGS. Te asteptam !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.