Ghidul Serviciilor
Fireshow Jocuri De Artificii Timisoara
inapoi la firma 452 vizite
Poza Gheata Carbonica
Foto

heata carbonica mai este cunoscuta si sub numele de gheata uscata. Acesta este o forma solida a dioxidului de carbon si include doi atomi de oxigen legati de un singur atom de carbon. Gheata carbonica nu are culoare dar are un miros acrisor-picant, non-inflamabil si usor acid. Este 100% alimentara, non toxica.

      A mostenit acest nume datorita faptului ca nu se topeste ci sublimeaza, anume se evapora si nu lasa in nici un caz urme de umezeala sau alte reziduuri. Ea este folosita in mai multe domenii iar printre acestea se numara:

      Gheata carbonica a fost gasita pin anul 1834 de catre chimistul francez Charles Thilorier care pe vremea aceea a aratat primul cont al substantei. Thomas B a fost cel care a vazut ca din gheata carbonica poate sa faca bani, asa ca a aplicat in anul 1924 pentru a o breveta si a o putea vinde in Statele Unite.

 
Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.