Ghidul Serviciilor
Sticla Nunta Cluj - Indigo Glass
inapoi la firma 593 vizite
Poza Sticle Nunta
Foto
Foto
Foto

Va oferim solutii pentru etichetarea sticlelor, o varietate vasta de modele, dimensiuni, forme, suporturi de imprimare, toate adaptate la cerintele dvs.

Oaspetii prezenti la nunta sunt persoanele care participa la atmosfera placuta din ziua evenimentului si apropiatii care se bucura impreuna cu fericitul cuplu de oficializarea unei relatii prospere si de durata. Acestia sunt prezenti pe toata durata evenimentului, iar oferirea unor marturii nunta in semn de recunostinta este un gest nobil, elegant si plin de bun gust. Alegerea de sticla nunta pentru pregatirea marturiilor este una potrivita si generala, care va multumi toti oaspetii. Sticlele pot fi confectionate din diferite materiale, iar personalizarea lor este imperativa. Aceasta este o optiune accesibila din punct de vedere financiar, iar echipa noastra este pregatita sa isi asiste clientii in legatura cu optiunile de umplere.

Sugestii umplere: vin, tuica, sirop, lichior

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.