Ghidul Serviciilor
Aprodex, Pascani - Cai Ferate Si Constructii
inapoi la firma 141 vizite
Poza Despre Aprodex
Foto

DESPRE NOI

Echipa

APRODEX are personal propriu angajat cu functii de conducere, supraveghere tehnica si de control, cu experienta îndelungata în activitatea specifica, experienta dobândita în santierele din tara.

Pentru realizarea de lucrari de cea mai buna calitate, pentru satisfacerea necesitatilor clientilor si pentru respectarea cerintelor legale de reglementare, aprodex utilizeaza personal autorizat, atestat si instruit corespunzator nivelului si gradului de complexitate cerut.

Informatii privind asigurarea tehnica

Societatea dispune de o serie larga de utilaje terasiere , feroviare, întreaga gama de utilaje si dispozitive de mica mecanizare necesare executarii lucrarilor de constructii , reparatii capitale si întretinere curenta a liniilor de cale ferata, plasate strategic în zonele de activitate pentru a raspunde prompt la solicitarile clientilor nostri.

Pentru verificarea calitatii lucrarilor, societatea dispune de dispozitive de masurare verificate metrologic.

Politica de personal

Resursele umane reprezinta pârghia catre succes a unei companii.

Credem ca în orice societate este unanim recunoscut faptul ca valoarea unei organizatii consta nu atât în mijloacele materiale sau financiare de care dispune, cât mai ales, în potentialul sau uman.

Politica de personal a conducerii aprodex se fundamenteaza pe necesitatea de a furniza personalului cunostintele si abilitatile, care împreuna cu instruirea de baza si cu experienta dobândita sa conduca la dezvoltarea competentei.

Prin masurile organizatorice adoptate, conducerea aprodex asigura verificarea periodica a pregatirii profesionale a întregului personal, permitând executia activitatilor numai de catre personal calificat în conformitate cu cerintele procedurilor aprodex.

Avem  nevoie în permanenta de sprijinul unor angajati competenti, dinamici, flexibili, loiali si capabili sa lucreze în echipa.

Politica de securitate a datelor cu caracter personal

Protectia datelor cu caracter personal este foarte importanta pentru  APRODEX SRL. De aceea  ne luam angajamentul sa îti pastram datele cu caracter personal în conditii de siguranta si securitate.Pentru a ne asigura ca facem tot ce putem pentru a-ti oferi transparenta în ceea ce priveste modul în care folosim datele tale, precum si pentru a-ti oferi control asupra propriilor tale informatii, am adaugat  Politica de securitate a datelor cu caracter personal.Politica de securitate a datelor cu caracter personal te informeaza cu privire la modul în care folosim datele tale cu caracter personal, în privinta drepturilor tale si a modului în care ti le poti exercita. Politica de securitate a datelor cu caracter personal va intra în vigoare la data de 25 mai 2018, astfel urmând sa ne aliniem cerintelor Regulamentului General al Uniunii Europene privind Protectia Datelor („GDPR").Ne dorim ca dumneavoastra sa fiti informat corespunzator cu privire la modul si scopurile în care APRODEX SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal. Mai multe detalii despre noile modificari puteti solicita prin e-mail:  dpo@aprodex.eu.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.