Ghidul Serviciilor
Agm Group Gc, Cluj-Napoca - Constructii Rezidentiale Si Drumuri
inapoi la firma 209 vizite
Poza Servicii
Foto

S.C. AGM GROUP GC S.R.L. este o societate cu capital social integral privat – înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J12/1195/2010, cod unic de înregistrare 23352529 – care activează atât în domeniul construcţiilor civile, cât şi cel al construcţiilor de drumuri. Astfel, principalele domenii de activitatea ale societății sunt următoarele:

Cu un portofoliu bogat de lucrări în domeniul construcțiilor, S.C. AGM GROUP GC S.R.L. dispune de o bază de producţie – situată în comuna Bonţida, județul Cluj – care cuprinde:

De asemenea, societatea execută cu succes: lucrări de alimentare cu apă și de canalizare.

Astfel, în vederea obținerii unei productivități sporite și a unor lucrări de cea mai bună calitate, S.C. AGM GROUP GC S.R.L. pune la dispoziția dvs., un personal de conducere și execuție calificat, precum și utilaje performante (excavator pe şenile, excavator pe pneuri, buldoexcavator, cilindru compactor vibrator JCB, încărcător frontal Volvo, pompă pentru emulsie, finisor de asfalt Vogele, autoutilitare pentru transport marfă şi persoane, autobetonieră şi alte echipamente necesare).

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.