Ghidul Serviciilor
9H Birou Arhitectura Bucuresti
inapoi la firma 191 vizite
Poza Interventii constructii existente
Foto

Interventiile asupra constructiior existente sunt un efect al actualizarii continue al fondului construit, pentru îmbunatatirea conditiilor de utilizare a cladirilor, prelungirea duratei de viata a acestora, marirea suprafetelor utile sau modificarea aspectului exterior. În functie de vechimea constructiei, de caracter, de functiune sau de cerintele beneficiarului aceste interventii pot fi: de renovare, reabilitare, recompartimentare, restaurare, consolidare, extindere sau supraînaltare. O astfel de interventie presupune necesitatea unei analize, unor studii de specialitate, dar si studierea mijloacelor tehnice de realizare a interventiei. Pentru integrarea constructiei modificate in fondul construit existent, se va tine cont de toate aspectele acesteia (aspect, proportii, reglementari tehnice).

PROIECTARE Faze (CU, DALI, DTAC, DTOE, PT-DE)Procesul de proiectare presupune parcurgerea urmatoarelor etape: Tema de proiectare / Anteproiect (studiu solutie) / Documentatie obtinere Certificat Urbanism / Documentatii obtinere avize, acorduri (ISU, DSP, ISC, Mediu, Monumente, etc) solicitate prin Certificatul de Urbanism / Proiect arhitectura, rezistenta, instalatii necesar obtinerii Autorizatiei de Construire / Verificare proiecte / Scenariu de Securitate la Incendiu / Proiect tehnic / Detalii de executie.ASISTENTA TEHNICA PE DURATA EXECUTIEI LURARILOR DE CONSTRUIREAsistenta tehnica pe durata executiei lucrarilor consta in : Vizite santier / Verificari punere în opera lucrari / Propuneri remediere eventuale greseli de executie.DEPUNERE SI RIDICARE ACORDURI/AVIZEDepunerea si ridicarea documentatiilor, avizelor si acordurilor emise de autoritatile implicate in procesul de autorizare a construirii, se pot realiza si de echipa noastra de proiectare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.