Ghidul Serviciilor
Bluart Rom Grup, Pitesti - Constructii Civile Si Industriale
inapoi la firma 1196 vizite
Poza Mentenanta civila si industriala
Foto

Odata preluat un proiect, intreaga echipa se mobilizeaza spre realizarea optima a acestuia. Ne recomanda proiectele pe care le-am realizat, fiind apreciate la unison de catre toti clientii cu care am colaborat, drept pentru care, in majoritatea cazurilor, parteneriatul s-a extins – prin solicitarea serviciului de mentenanta civila sau industriala. Suntem atenti la detalii, aspect definitoriu pentru asigurarea unui serviciu de mentenanta care sa se ridice la asteptarile beneficiarilor.

Grija pentru detalii si organizarea impecabila

Cu fiecare proiect desfasurat si incheiat cu succes, am reusit sa castigam increderea clientilor nostri. De aici si pana la o colaborare extinsa si de lunga durata a fost un singur pas.

Ne motiveaza beneficiarii cladirilor realizateEficienta si operativitatea ne-au recomandatConstruim cu responsabilitate, pentru viitor

Cate proiecte, la fel de multe idei de realizare! Pentru Bluart, un proiect nou inseamna o caramida asezata in constructia stilului desavarsit de lucru: raspundem oricarei provocari, executam lucrari de constructii impecabile si asiguram mentenanta civila si industriala la standarde inalte. Colaboram cu antreprenori, dezvoltatori imobiliari si dezvoltatori de parcuri industriale pentru gama completa de lucrari de constructii, insa preluam si rolul de administrator al cladirilor construite. Aceasta facilitate inclusa in serviciile pe care le oferim nu doar ca aduce un plus beneficiarilor constructiilor realizate de noi, insa garanteaza faptul ca acestea sunt predate asa cum a fost stabilit in clauzele contractuale.

Pentru ce tip de cladiri asiguram servicii de mentenanta?

Suntem partenerul tau pe viata! De-a lungul activitatii desfasurate in domeniul constructiilor, ne-am extins sarcinile de lucru si daca in trecut am administrat obiective de dimensiuni mici si medii, cu cerinte reduse, in prezent ne ocupam de bunul mers in cadrul spatiilor comerciale, al cladirilor cu functionalitate complexa, de tipul depozitelor, atelierelor si halelor de productie.

Avantajele serviciilor de mentenanta includ:

Serviciile de mentenanta pe care le oferim asigura toate etapele corespunzatoare intretinerii profesionale a unei cladiri:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.