Ghidul Serviciilor
Actual Group - Ferestre Si Usi Din Pvc, Aluminiu, Lemn Stratificat, Medias / Sibiu
inapoi la firma 1644 vizite
Poza Ferestre de mansarda
Foto

Ferestrele cu dubla articulare sunt constructii moderne, fiabile si foarte usor de utilizat.

Compania FPP preSelect prezinta o noua generatie de ferestre suspendate si pivotante, denumite si ferestre de mansarda, care prezinta doua functii separate de deschidere a cercevelei.

Pozitia de deschidere a acesteia este cuprinsa intre 0 si 35 de grade pentru o articulare a medianei care permite rotirea acesteia cu pana la 180 de grade.

Functiile separate de deschidere asigura stabilitatea canatului si sporesc siguranta in timpul utilizarii lor si asigura o vedere panoramica inspre exterior, in conditii de maxima siguranta.

Metoda de deschidere poate fi comutata utilizand comutatorul culisant preSelect pozitionat in mijlocul cadrului care este accesibil atunci cand fereastra este deschisa.

Acest tip de ferestre asigura un confort maxim, in timpul utilizarii, atunci cand este utilizat manerul situat in partea de jos a canatului. Manerul are un aspect elegant si este dotat cu o instalatie de micro-deschidere in doua trepte. Datorita maleabilitatii acestor sisteme, procedurile de curatare a geamurilor sunt foarte simplu de realizat si chiar puteti monta si pozitiona foarte usor atat perdele cat si jaluzele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.