Ghidul Serviciilor
Actual Group - Ferestre Si Usi Din Pvc, Aluminiu, Lemn Stratificat, Medias / Sibiu
inapoi la firma 1644 vizite
Poza Ferestre si usi din lemn stratificat
Foto

Datorita calitatilor exceptionale, arhitectii si designerii prefera usile si ferestrele din lemn, un material natural, rezistent si complet reciclabil.

Lemnul se caracterizeaza prin frumusete, eficienta energetica si stil, fiind singurul material care si-a dovedit calitatea de-a lungul secolelor.

Insa, pentru a beneficia de si mai multa rezistenta, precum si de o structura mai compacta, specialistii au integrat componentele de lemn stratificat in productia ferestrelor si usilor cu geam termopan.

Spre deosebire de lemnul traditional, cel stratificat are o durata de viata mai mare, rezista la umiditate, nu se deformeaza si nu lucraza in timp.

Gama de ferestre si usi din lemn stratificat Actual este alcatuita din produse realizate din materiale cu un nivel de caliatate ridicat obtinute prin procese tehnologice moderne, ce imbunatatesc proprietatile lemnului obisnuit si ii confera noblete, stabilitate in timp si eficienta energetica superioara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.