Ghidul Serviciilor
Actual Group - Ferestre Si Usi Din Pvc, Aluminiu, Lemn Stratificat, Medias / Sibiu
inapoi la firma 1644 vizite
Poza Lemn stratificat placat cu aluminiu
Foto

Tehnologie lemn stratificat placat cu aluminiu sau bronz

Tamplaria din lemn stratificat placat cu aluminiu sau bronz reprezinta cea mai durabila varianta constructiva a ferestrelor si usilor moderne. Aceasta imbina naturaletea si caldura lemnului cu rezistenta si proprietatile statice ale aluminiului, cu scopul de a atinge cele mai inalte performante termice si acustice.

Totodata, aceasta combinatie de materiale reprezinta expresia confortului suprem si a elegantei, caracteristici obtinute cu cele mai avansate tehnologii din domeniu.

Actual va pune la dispozitie sisteme moderne de usi si ferestre din lemn stratificat placat cu aluminiu si bronz Uni_One, ce se disting prin: izolatie termica si acustica deosebita, confort, durabilitate ecologica si estetica.

Stratul de aluminiu aflat la exterior protejeaza lemnul si reduce coeficientul de transfer termic, iar proprietatile bronzului ofera profilelor rezistenta la intemperii, precum si un finisaj de inalta valoare estetica.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.