Ghidul Serviciilor
Agriconstruct - Constructii Industriale Si Civile, Bacau
inapoi la firma 1620 vizite
Poza Inchirieri utilaje
Foto
Foto

Buldoexcavator Caterpillar

Pret – între 90 si 125 lei/ora, fara TVA/include combustibilEste echipat cu cupa de sapare, picon pentru demolari, cupa frontala multifunctionala si furci pentru încarcari materiale.

Miniîncarcator Caterpillar

Pret – între 60 si 80 lei/ora, fara TVA/include combustibilEste echipat cu cupa de încarcare, folositor pentru spatii mici datorita marimii si sistemului skeed steer.

Miniexcavator Caterpillar

Pret – între 60 si 65 lei/ora, fara TVA/include combustibilAre senile din cauciuc de mici dimensiuni, indicat pentru spatii de dimensiuni reduse.

Excavator Hyundai

Pret – între 160 si 200 lei/ora, fara TVA/include combustibilAre 22 t, dotat cu cupe de sapare si încarcare.

Concasor mobil cu falci

Pret – între 320 si 350 lei/ora, fara TVA, cu combustibil sau între 240 si 270 lei/ora, fara TVA si fara combustibilGura de alimentare este de 60cm/90cm , productivitatea variind, în functie de pregatirea materialului si de cursivtatea alimentarii cu materialul de concasat, între 40 si 80 tone/ora. Materialul rezultat este un amestec cu dimensiuni reglabile între 0-100 mm.

Autobasculante

Preturi negociabile, la cerere.Între 7t si 32t sarcina utila.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.