Ghidul Serviciilor
Alcam International
inapoi la firma 4769 vizite
Poza Perne
Pret: 31 RON
Foto

Vrei ca perna ta sa fie tare? Trebuie sa te trezesti?

Voluminoasa si incredibil de usoara, perna din fibra siliconica este perna ideala pentru o sustinere corecta din punct de vedere anatomic. Perna din fibra siliconica iti poate satisface cel mai bine aceasta preferinta. Desi voluminoasa, perna din fibra siliconica este foarte usoara. Combinatia perfecta? Noi suntem siguri 100% ca DA!

Pentru ca numai in felul acesta poate exista o sustinere anatomica si ergonomica perfecta. Ceea ce impresioneaza la acest produs este rezistenta lui la spalari repetate, fiind astfel un produs de cursa lunga. Pe langa toate acestea, perna din fibra siliconica este indicata persoanelor predispuse la alergie.

Ce iti ofera? Diferentiatori:Perna potrivita?

Perna din fibra siliconica nu este doar „ceva” pe care pui capul inainte de culcare, ea este perna potrivita pe care trebuie sa iti asezi capul, evitand astfel durerile de spate si gat:

» Voluminoasa, foarte usoara; » Antialergica si indeformabila; » Sustinere anatomica corecta; » Confort ridicat si la o utilizare indelungata; » Rezistenta la spalari repetate.

Recomandata persoanelor:Daca iti protejezi somnul si el te protejeaza pe tine!

Perna din fibra siliconica este recomandata persoanelor care prefera o perna voluminoasa si tare, care sa sustina correct capul. De cand nu ai mai avut parte de o perna cu adevar ferma, care sa te multumeasca cu adevarat? Nu uita de relatia pe care o ai cu propriul tau somn: daca il respecti si il protejezi si el te protejeaza pe tine, dandu-ti energia de care ai nevoie zi de zi. Nivel fermitate: Tare, voluminoasa si usoara.

Informatii tehnice:Tehnologie? Green Ball!

» Textil: bumbac 100%; » Umplutura: 550 gr virgine tubulare si solide din polyester, structura sferica, tehnologie Green Ball; » Realizare: cardare speciala prin miscare centrifuga si umplere cu utilaj complet automatizat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.