Ghidul Serviciilor
Alcam International
inapoi la firma 4769 vizite
Poza Pilote
Pret: 368 RON
Foto

Transpiratie excesiva? Alergii? Insomnii? Uscata & respirabila?

Sintetica dar naturala in eficienta. Este pilota cu cea mai noua tehnologie Hipo Alergenica.

Pilota din nanofibra poate fi elementul cheie pentru dormitorul si odihna ta. Calduroasa, usoara si voluminoasa in acelasi timp, pilota din nanofibra este cea care face diferenta atunci cand vine vorba de confort si siguranta unui somn linistit.Datorita puterii de revenire a fibrei, pilota din nanofibra isi mentine mereu forma initiala. Mai mult decat atat, pilota ramane mereu uscata si respirabila. Datorita nanofibrei care retine mai mult aer in interior, pilota din nanofibra absoarba mai putina umezeala, tinand corpul mereu cald si uscat.

Ce iti ofera? Diferentiatori:Vrei sa uiti de alergie?

Pilota din nanofibra iti ofera siguranta si lipsa oricarei griji in ceea ce priveste alergia, microbii si acarienii. Datorita fibrelor de argint si a proprietatilor nanofibrei, pilota indeplineste toate aceste proprietati importante pentru reusita odihnei si somnului tau. » Termoizolare perfecta, confort ridicat; » Confortabila la o folosire indelungata; » Rezistenta la spalari repetate; » Foarte voluminoasa si usoara; » Anti-alergenica, anti-bacteriana, anti-praf.

Recomandata persoanelor:Apreciezi nivelul ridicat de confort?

Pilota Life este creata special pentru persoanele care semnaleaza orice urma de alergie la puful natural, dar care doresc un produs de calitate superioara identic cu perna umpluta cu puf de gasca. Pilota Life este recomandata persoanelor care apreciaza nivelul ridicat de confort, crearea unui mediu ambiant plin de delicatete, gingasie si sanatate. Nivel fermitate: Moale, asigura o termoizolare corespunzatoare.

Informatii tehnice:Finete, delicatete, frumusete?

Umplutura din nanofibra de 0,5 / 0,7 denier din interiorul pilotei este invelita intr-o tesatura din bumbac 100% foarte fin. » Tesatura: 100% Bumbac, Tesatura certificata Oko-Tex;» Numar fire: Nm 40/40;» Culoare: Alb;» Umplutura: 250 gr/ mp nanofibre virgine;» Tratament puf: Siliconare – Procedura care maximizeaza rezistenta la umiditate, crescand confortul oferit de umplutura;» Ata utilizata: Marca AMAN – Germania (lider mondial de calitate in productia de ate); » Ambalaj: TNT pentru depozitare in conditii optime de ventilare;» Nota: Tighel doua ace si keder lucios culoare albastru marin.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.