Ghidul Serviciilor
Alcam International
inapoi la firma 4769 vizite
Poza Topuri Saltele
Pret: 174 RON
Foto

100% Calitate? Protectie antiacariana?

Datorita textilului utilizat (bumbac 100%), top-salteaua din fibra siliconica ii ofera saltelei protectie antiacariana. Topul pentru saltea, nu numai ca este antialergic, dar ridica substantial si confortul saltelei, eliminand rapid excesul de umiditate.

Fixata în 4 puncte pe saltea, protectia saltelei din fibra siliconica este rezistenta la spalari repetate si asigura un micromasaj numai bun dupa o zi de munca. Numai cu o protectie buna a saltelei, beneficiezi de calitatile ei, implicit de un somn mai bun si mai odihnitor.

Ce iti ofera? Diferentiatori:Vrei sa ridici confortul saltelei tale?

Folosind topul de saltea din fibra siliconica, beneficiezi de un set amplu de avantaje si beneficii: » Protectie antiacariana a saltelei; » Micromasaj; » Fixare in 4 puncte pe saltea, ridicata substantial confortul saltelei; » Confort ridicat, datorita aerului din interiorul miscrosferelor de poliester; » Transfer rapid al excesului de umiditate; » Antialergica; » Rezistenta la spalari repetate.

Recomandata persoanelor:Ce faci dupa o zi epuizanta?

Topul de saltea din fibra siliconica este recomandat tuturor care, odata intorsi de la serviciu, abia asteapta sa se intinda si sa se relaxeze asa cum trebuie. Micromasajul oferit de topul de saltea din fibra siliconica este ceea ce ai nevoie dupa o zi epuizanta. Umiditate? Topul de saltea din fibra siliconica stie ce face: elimina rapid excesul de umiditate si ofera sentimentul de siguranta si confort pe toata durata folosirii. Nivel fermitate: Moale, micromasaj.

Informatii tehnice:Excelenta detaliilor?

» Textil: bumbac 100%; » Nr fire: Nm 40 / 40; » Certificate OEKO TEX; » Umplutura: 350 gr/mp virgine tubulare si solide din polyester, structura sferica, tehnologie Green Ball; » Realizare: cardare speciala prin miscare centrifuga si umplere cu utilaj complet automatizat.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.