Ghidul Serviciilor
Allmetal Industries - Debitare Laser - Confectii Metalice
inapoi la firma 519 vizite
Poza Balustrade
Foto
Foto

Balustradele din sticla vin in completare scarilor interioare sau pentru inchiderea unor balcoane. Materialele utilizate pentru a avea o balustrada sigura si moderna sunt: lemnul, inoxul sau fierul si aluminiul care poat fi vopsit in camp electrostatic, toate alaturi de sticla laminate sau/si securizata ( dupa caz).

Balustrada de sticla este un element architectural avand un rol atat de protectie cat si unul estetic si de design. De la structuri simple din inox si sticla adaptate amenajarilor de tip modern, la combinatii inedite intre lemn si inox cu sticla securizata, conceptul de balustrada de sticla a evoluand catre adevarate ansambluri decorative. In raport cu spatial carora le sunt dedicate, balustradele pot fi concepute ca un atu in proiectare. Pot fi concepute fie ca simple elemente functionale, fie ca lucrari cu un design pronuntat, ce se pot individualiza prin diferite stiluri si modele.

Balustrada de sticla reprezinta un element architectural cu o important sporita deoarece trebuie sa refelecte atat siguranta, utilitate cat si echilibru estetic in spatial in care este utilizat. Fie ca se utilizeaza sticla transparenta, mata, fumurie sau colorata pentru o balustrada, aspectul elegant si modern este asigurat.

Balustrada din sticla securizata reprezinta un element decorative si de siguranta actual ce poate fi utilizata atat in exterior, cat si la interior. Cand vorbim de realizarea unei balustrade din sticla securizata, este esential sa alegem, in primul rand, modalitatea de prindere corecta, in functie de care se stabileste si tipul de sticla si grosimea sticlei .

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.