Ghidul Serviciilor
Allmetal Industries - Debitare Laser - Confectii Metalice
inapoi la firma 520 vizite
Poza Porti, garduri fier forjat
Foto
Foto

Gardurile din fier forjat sunt mereu in actualitate si dainuie din generatie in generatie prin robustetea si originalitatea lor. Cu elemente din aranjate cu grija si bun gust, gardurile confera eleganta si pune in valoare spatiul verde si peluzele cu flori, captandu-ne atentia si trezindu-ne admiratia.fier forjatDorinta de a pune in valoare spatiul in care locuim atunci cand vorbim de garduri ,balustrade, porti din fier forjat de a ne impune  prin frumusete si respect apelam de fiecare data la metal.Ca metalul sa nu fie un  element nu doar de forma,banal proprietatile acestui pot fi ridicate la inaltime prin prin prelucrarea lui ,redandu-i noi  noi valente.

Mereu in actualitate, gardurile din fier forjat exprima prin designul sau o legatura stransa intre rafinament si traditie doar cu Almetal Industries.

Executam  porti din fier forjat intr-o gama variata de modele vopsite in orice nuanta de culoare Venim in intampinarea dvs cu modele noi sau personalizate dupa geometria sptiului si dimensiunile dorite Executam  din fier forjat o multitudine de panouri decorative si porti pitonale .

Portile din fier forjat pot fi  vopsite in orice nuanta se doreste si se pot  finisa cu patine antice de diverse nuante, in concordanta cu stilul sau ambientul in care se monteaza produsul.

La cerere se poate monta si automatizare  fiabila  in functie de tipul(glisanta sau batanta) si greutatea portilor

Asiguram transportul si montajul la domiciliul clientului

Oferim solutii  si modele clientilor care nu au un model stabilit.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.