Ghidul Serviciilor
Allys Cottage, Bucuresti - Design Interior Si Amenajari Interioare
inapoi la firma 882 vizite
Poza Amenajari interioare
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Colectia noastra de piese de mobilier creeaza o autentica ambianta cottage. Toate piesele sunt realizate din lemn de brad uscat natural (comenzi speciale se pot executa si din lemn de stejar) si prelucrat prin metode traditionale. Excelenta fiecarei piese este probata prin rezistenta la diferentele de temperatura si prin faptul ca, in timp, lemnul nu se deformeaza.

Toate piesele sunt vopsite manual. Pentru a va compune propriul stil de ambianta, va invitam sa alegeti dintr-o selectie generoasa de nuante si finisaj - 

peste 50 de culori si diferite optiuni de antichizare a lemnului. Elementele de feronerie (manere, butoane, capse) sunt, de asemenea, disponibile intr-o selectie diversa.

Pentru bucatarii, puteti alege piese individuale din colectia noastra, sau puteti opta pentru variante de "bucatarie modulara" – configurate special pe spatiul caminului dumneavoastra.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.