Ghidul Serviciilor
Almyo
inapoi la firma 330 vizite
Poza Produse
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

ALMYO ofera clientilor o gama foarte variata de produse customizate si solutii specifice de ambalare din material lemons.  Infrastructura noastra bine dezvoltata ne permite sa putem produce o gama variata de ambalaje din lemn, de la lazi de dimensiuni mici pana la containere de lemn de mari dimensiuni.

Acestea sunt fabricate din materie prima de foarte buna calitate care este prelucrata si uscata in unitatile de productie proprii.  Pentru a oferi o durabilitate mai buna ambalajeor noastre , folosim numai lemn, placaj si alte materiale auxiliare de cea mai buna calitate, care sunt aprovizionate de la furnizorii traditionali din tara si din afara tarii. Aceasta ne asigura ca ambalajele produse de noi ofera siguranta deplina produselor ambalate , atat pe perioada transportului , cat si pe parcursul operatiilor de incarcare, descarcare si depozitare.

 

Gama noastra de produse include:

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.