Ghidul Serviciilor
Alpev Design - Tamplarie Din Pvc Si Aluminiu, Tulcea
inapoi la firma 477 vizite
Poza Rolete
Foto

Cu ajutorul roletelor de stofa, puteti crea in caminul dumneavoastra o atmosfera originala. Roleta de panza este un accesoriu atractiv si practic. Puteti opta intre actionarea clasica cu snur sau actionare cu lantisorul cu bile. Umbrirea o puteti alege prin lasarea roletei in pozitia dorita.

Rulouri aplicate din Aluminiu

Lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica asigura roletei RADIX LA 37 o izolare termica de buna calitate. Caseta rulou este din aluminiu, are clapete de revizie, care permite in cazul defectionarii, remedierea simpla fara demontare. Profilul de ghidare si lamela finala sunt confectionate din aluminiu extrudat.

 Rulouri suprapuse din Aluminiu

Ruloul cu lamela din aluminiu umpluta cu spuma poliuretanica, cu profilul de ghidare din PVC si cu caseta rulou prevazuta cu clapeta de revizie. Se monteaza prin insurubarea profilului de ghidare pe tocul ferestrei si a casetei rulou deasupra tocului ferestrei. Acest tip de rulou se poate monta si in varianta sub tencuiala.

 Rulouri din Aluminiu montate sub tencuiala

Cel mai popular model de rulouri, destinat constructiilor noi. In pozitia ridicat este complet ascuns si caseta de rulare nu incomodeaza privirea din exterior sau din interior. Caseta de rulare este montana in spatiul lasat in timpul constructiei. Partea exterioara a casetei de rulare este prevazuta cu o foaie din heraklit

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.