Ghidul Serviciilor
Alprof - Producator Profile Aluminiu, Vopsitorie Electrostatica, Constanta
inapoi la firma 281 vizite
Poza Profile din aluminiu personalizate
Foto

Putem produce profile din aluminiu personalizate pentru nevoile exacte ale produsului tau. Productia de profile personalizate dupa proiect este nucleul afacerii noastre. Majoritatea productie noastre o reprezinta profile dupa specificatiile clientilor. În cei 25 de ani de activitate am acumulat o vasta experienta în proiectarea si alegerea aliajului protrivit pentru o anumita aplicatie, extrudarea dupa functionalitatea produsului, standarder si proceduri de calitate, toate acestea ne permit sa livram cele mai înalte asteptari.

Ce fel de profile extrudate producem?

Contactati-ne si anuntati-ne de ce aveti nevoie – va vom ajuta sa proiectati produsul perfect care îndeplineste solicitarile dumneavoastra.Producem profile din aluminiu cu gramaje plecând de la doar 55 g / ml pana la aproape 10 Kg / ml. Dimensiunea maxima depinde de forma profilului.

Oferim calitate repetitiva, termene de livrare scurte, si posibilitate de prelucrari aditionale.

Echipa noastra de proiectare va lucra cu dumneavoastra pentru a crea profilul extrudat care îndeplineste toate caracteristicile necesare dar este si optimizat pentru productie astfel încât sa putem oferi cel mai competitiv cost.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.