Ghidul Serviciilor
Antrepriza De Reparatii Si Lucrari Arl Cluj
inapoi la firma 2401 vizite
Poza Dotari firma
Foto

Societatea a beneficiat de un important aport tehnologic din partea actionarului principal, concretizat în:

ARL Cluj S.A. dispune de doua statii AMMANN UNIGLOBE 160 Q la Oradea – Bihor, Mogoseni – Bistrita Nasaud si doua statii BENNINGHOVEN TBA 2000-UC la Sânnicoara – Cluj, Tautii-Magheraus – Maramures, având o productivitate de 160 t/ora. Mixtura produsa este folosita pentru executarea lucrarilor proprii sau este livrata catre terti, în functie de solicitari.

Principalele caracteristici ale statiilor de mixturi asfaltice sunt:

Întregul proces tehnologic este computerizat, asigurând monitorizarea si controlul tuturor parametrilor de functionare a instalatiei (temperaturi, presiuni, dozare etc).

Statiile îndeplinesc standardele europene de calitate a produselor obtinute, iar impactul asupra mediului înconjurator se încadreaza în limitele impuse de Comunitatea Europeana.

Protectia mediului înconjurator se realizeaza în primul rând prin utilizarea energiei electrice pentru încalzirea bitumului si prin posibilitatea înlocuirii combustibilului lichid cu gaz metan pentru încalzirea agregatelor.

Capacitatile ridicate de stocare a mixturilor asfaltice asigura continuitatea în livrarea produselor si ofera posibilitatea de livrare concomitenta a mai multor tipuri de mixturi asfaltice.

Pentru a asigura mobilitatea deplina a activitatii de constructii si reparatii de drumuri,  ARL Cluj S.A. are propriul parc auto pentru aprovizionarea cu materiale necesare fabricarii mixturilor asfaltice si transportul produselor finite si a mixturilor asfaltice. ARL Cluj detine autobasculante cu capacitati cuprinse între 16-30 t, trailere, remorci cisterne cu apa, autogudronatoare pentru transportul si punerea în manopera a emulsiei bituminoase, autotren pentru tratamente asfaltice, truse pentru asternere mixturi asfaltice (finisoare, cilindri compactori, taietoare de rosturi), utilaje pentru nivelare (buldozere, autogredere), utilaje pentru sapaturi (excavatoare, buldozere, încarcatoare).

În masura disponibilitatilor, autoutilajele din parcul propriu se pot închiria tertilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.